VDK Trip MXON 2018 RED BUD – USA

Droomt u ervan om af te reizen naar de MXON in RedBud, dan bent u bij VDK reizen aan het juiste adres.

Onze trouwe sponsor VDK organiseert een trip naar deze onvergetelijke MX wedstrijd, voor veel MX supporters het hoogtepunt van het MX jaar en dit jaar zeker met de Amerikaanse sfeer!!

De trip gaat door van 3 tot 8 oktober 2018, hierbij ons reisschema:

Woensdag 03/10/2018 vertrek vanuit de luchthaven Zaventem  rechtstreekse vlucht naar Chicago, om 10h00 gaan we de lucht in en landen in Chicago om 12h05 (locale tijd).

We verkennen de eerste dagen de wereldstad Chicago met op donderdag een begeleide dagexcursie doorheen deze adembenemende stad.  De vrijdagvoormiddag bent u vrij en na de middag brengt een autocar ons naar Mishawaka in de buurt van het MX gebeuren!!!  We overnachten in Mischawaka op vrijdag zaterdag en zondag, het volledige weekend staat in teken van de MXON wedstrijd en we worden ’s morgens er naartoe gebracht en tegen de avond pikt de autocar ons terug op om ons naar het hotel te brengen.

De maandagvoormiddag hebt u tijd om de omgeving van Mischawaka te verkennen en er wat rond te kuieren.

Op maandag 08/10/2018 nemen we de terugvlucht vanuit Chicago om 17h55 richting Brussel met aankomst om 09h00 de dinsdagochtend.

De prijs per persoon komt op 1.788€ (supplement eenpersoonskamer 520€)

Deze prijs omvat de rechtstreekse vluchten, 5 overnachtingen en ontbijt, dagexcursie Chicago op donderdag met gids, vervoer per comfortabele autocar gedurende de hele periode en het weekend ticket voor de MXON wedstrijd.

Uw inschrijving is pas definitief na het betalen van een voorschot.

Voor meer informatie kan u ons contacteren op het nummer 050/79.14.84 of per mail vdk.reizen@selectair.be

MXON-groetjes, Sybille   VDK reizen Selectair lic.708100